17 november zullen wij in samenwerking met KIVI een webinar organiseren. KIVI Afdeling Elektrotechniek wil in haar reeks lunch webinars onder andere laten zien wat er in het Nederlandse onderwijs gebeurt op het gebied van de energietransitie. Waar houden studenten en docenten zich mee bezig? Welke visies leven er? Welke projecten lopen er?.

Hieronder staan in grote lijnen waar we het over zullen hebben

  1. De toepassing van waterstof en technische aandrijflijn. Een duidelijke onderbouwing over de geïmplementeerde technologieën in de waterstof auto.
  2. Het pad der innovatie van het bouwen van meest efficiënte waterstof auto. Hierbij zal de organisatie en doelstellingen worden besproken van het project.
  3. Verbinding met maatschappij, sponsoren en partners. Welke rol spelen betrokkenen in het realiseren van de ontwikkeling van de meest efficiënte waterstof auto.

De webinar zal geleid worden door twee van onze teamleden Vincent en Benthe.

Vincent van Krimpen is Chief Powertrain binnen Green Team Twente dit jaar, hij is verantwoordelijk voor de aandrijflijn van de auto. Dit begint bij de waterstofcel en eindigt bij de motor. Hiervoor heeft hij Technische Natuurkunde gestudeerd aan Saxion Hogeschool.

Benthe Commissaris is de Communicatie Manager van Green Team Twente. Ze is verantwoordelijk voor de verbinding tussen het project en de maatschappij. Zij maakt zich hard om deze verbinding te realiseren. Voordat ze bij het studententeam ging, heeft zij twee jaar Technische Bedrijfskunde aan de University of Twente gestudeerd.

De webinar zal via Microsoft Teams verlopen, aanmelden kan op de site van KIVI.