Education

Green Team Twente Young

Je kunt je niet meer aanmelden voor GTTY, hierover

volgt later meer informatie.

 

 

Wil jij een duurzame auto verbeteren?

Klik HIER voor de informatie folder over Green Team Twente Young. Voor vragen kan je contact opnemen met Iris: i.pelgrom@greenteamtwente.nl
+31 6 373 859 44

Ben jij nieuwsgierig, ambitieus en niet bang om een uitdaging aan te gaan? Spreekt het thema duurzaamheid jou aan? Wil jij, samen met Green Team Twente, de uitdaging aangaan om ‘s werelds meest efficiënte auto te bouwen en zit jij nu in 4VWO? Dan is Green Team Twente Young echt iets voor jou! Binnen dit programma zul je in een team samenwerken, met als resultaat een zelfgemaakte rijdende efficiënte auto.

Om je aan te melden moet je de algemene voorwaarden ondertekenen. Meld je nu aan via onderstaande knop!

Green Team Twente Young

Green Team Twente Young is gebaseerd op het reguliere Green Team Twente, waarbij studenten ‘s werelds meest efficiënte waterstofauto bouwen. Green Team Twente Young zal bestaan uit ongeveer 12 middelbare scholieren die momenteel in 4 VWO zitten. Je zult dan in 5 VWO meedoen aan een race met jouw zelfgebouwde elektrische auto. Voor gedurende ruim een jaar zul je werken aan deze auto. Je zult dan vanaf september gelijk lopen met het Green Team Twente. Je startpunt is de basis van een oude auto van Green Team Twente.
In dit jaar zal het gaan om samenwerking binnen een team, met uiteindelijk een rijdende auto en een competitie om in mee te doen als resultaat. Om dit resultaat te behalen is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, maar ook leergierig en enthousiast bent. Gedurende dit programma zul je veel leren over hoe het is om deel te zijn van een groot project met verschillende expertises. Hierin komen veel aspecten naar voren, waaronder de technische kant van het project en de management kant, zoals: hoe ga je in contact met bedrijven? En hoe zorg je voor een professionele uitstraling naar de buitenwereld? Ook zal veel zelfstandigheid van de leerlingen worden gevraagd. Je zult worden begeleid door het huidige Green Team Twente, het project zul je, samen met je andere teamgenoten, zelf leiden en op eigen kracht op zoek gaan naar sponsoren/hulp en het technische werk verrichten.